Şeker Prosesi

MAKS 9671 ŞERBET SAFLAŞTIRMA FLOKÜLANTI

MAKS 9671 ŞERBET SAFLAŞTIRMA FLOKÜLANTI

ÜRÜN TANIMI

MAKS 9671 yüksek molekül ağırlıklı, suda çözünmeye hazır, anyonik toz flokülanttır.

KULLANIM ALANLARI

MAKS 9671 şeker kamışı şerbetinin filtrasyonu ve saflaştırılmasında flokülant olarak kullanılır.

ÖZELLİKLERİ

MAKS 9671 çökme oranını artırır. Saflaştırma adımında kalma zamanını azaltır.

DOZAJLAMA & BESLEME

Hazırlama: 50-60°C’de 1000 litre saf suya 1 kg MAKS 9671 eklenerek 0.1%’lik çözelti hazırlanır. Karıştırma kazanında hava püskürtme borusu, edüktör veya 400 rpm’den daha düşük devirde karıştıran düşük hız karıştırma aparatı bulunmalıdır.

Çözelti dinlendirme tankında en az 2 saat bekletilmelidir. Flokülant çözeltisi aktivitesini 24 saat içinde kaybettiğinden bir günlük veya bir vardiyalık çözelti hazırlanmalıdır.

Kullanım: MAKS 9671 şerbete saflaştırmadan evvel eklenmelidir. En iyi sonucun elde edilmesi için çözelti sisteme verilmeden evvel 2-3 dakika yavaşça karıştırılmalıdır. Şerbet miktarına bağlı olarak 1-3 ppm dozaj miktarı önerilmektedir.

BIMAKS temsilciniz size maksimum program performansı sağlamanız için gerekli optimum dozaj miktarını önerecektir.

Detaylı bilgi için ürün bültenini inceleyiniz.