Şeker Prosesi

MAKS 9652 ŞEKER PROSESİ SANİTASYON BİYOSİTİ

MAKS 9652 ŞEKER PROSESİ SANİTASYON BİYOSİTİ

ÜRÜN TANIMI

MAKS 9652 organosülfür türevlerinden oluşan geniş spektrumlu mikrobiyosittir. Alg, bakteri ve mantar büyümesini kontrol altına alır.

KULLANIM ALANLARI

MAKS 9652 aerobik ve anaerobic bakteri ve mantarın kontrolünü sağlar. Şeker millerindeki yıkama ve difüzyon aşamalarında geniş bir pH aralığında çalışır. Özellikle şeker pancarından şeker eldesi prosesi için geliştirilmiştir. Ayrıca şeker kamışından şeker eldesi prosesinde de kullanılabilir.

ÖZELLİKLERİ

Bakteri ve mantarların geniş bir pH aralığında etkin kontrolünü sağlar.
Sukroz dönüşümünü ve laktik asit oluşumunu proseste oluşan tüm problemlerle birlikte önler.
Hem gram pozitif hem de gram negatif bahteriler üzerine etkili
Bakterilerin termofilik ve mezofilik bükülmelerine karşı etkili
Mikrobiyolojik aktivitelere bağlı kayıpları azaltarak sukroz verimini geliştirir.
Avrupa şeker endüstrisi regülasyonlarına uygundur.

DOZAJLAMA & BESLEME

MAKS 9652 spesifik dozajı difüzyon sisteminin operasyon karakteristiğine, pancar kalitesine ve mikrobiyolojik problem oluşum sıklığına göre değişmektedir. Birçok durumda ürünün diğer biyositlerle birleştirilmesi ürün etknliğini artırır.

Tipik dozaj, şeker kamışı için 20-40 g/t, şeker pancarı için 10-40 g/t arasında değişmektedir. Doğr u dozaj miktarının ayarlaması laktik asit içeriği analizi (mg/l) ve mikroskopla mikrop sayımı ile yapılmaktadır.

BIMAKS temsilciniz size maksimum program performansı sağlamanız için gerekli optimum dozaj miktarını önerecektir.

Detaylı bilgi için ürün bültenini inceleyiniz