Şeker Prosesi

MAKS 9647 ŞEKER EVAPORATÖR BİRİKİNTİ KONTROL

MAKS 9647 ŞEKER EVAPORATÖR BİRİKİNTİ KONTROL

ÜRÜN TANIMI

MAKS 9647 nötralize, FDA onaylı organik bileşenlerin sulu çözeltisidir.

KULLANIM ALANLARI

MAKS 9647 şeker millerindeki şerbet evaporatörlerinde birikinti önlemeyi sağlar. Özellikle şeker pancarı ve şeker kamışından şeker eldesi için geliştirilmiştir. Bu proseslerde şerbet ya hiç ya da kısmen yumuşatılmaktadır.

MAKS 9647 evaporatör ısı transfer yüzeyindeki çözünmemiş tuzların birikinti oluşturmasını ya önler ya da sınırlar. Böylece buhar tüketimi azalır. Bu durum evaporator verimini ve üretim kapasitesini artırırken, kimyasal ve mekanik temizleme ihtiyacını ve proseste oluşacak diğer problemleri azaltır veya yok eder.

ÖZELLİKLERİ

Mükemmel birikinti önleyici
Çözünmemiş tuzların kristalizasyon artışını azaltır.
Kristallerin çamur formunda kalmasını sağlayan dispersan özellikleri
Kalsiyum ve magnezyum tuzlarının birikmesini önleyen kristalizasyon modifikasyonu
Mükemmel ısıl kararlılık
Kolay elleçleme- Avrupa standartlarına göre zararsız bir üründür.
Aşağıdaki regülasyonlara uygundur;
Avrupa şeker endüstrisi regülasyonları
FDA regülasyonları 21 CFR 173.73

DOZAJ

MAKS 9647 spesifik dozajı difüzyon sisteminin operasyon karakteristiğine, pancar kalitesine ve mikrobiyolojik problem oluşum sıklığına göre değişmektedir.

Tipik dozaj, 15-35 g/m3 arasında değişmektedir.

BIMAKS temsilciniz size maksimum program performansı sağlamanız için gerekli optimum dozaj miktarını önerecektir.

Detaylı bilgi için ürün bültenini inceleyiniz